Trilogie Kars Bakker voltooit met het boek over de wondere wereld van de West-Europese cocaïnewereld

Misdaadauteur Kars Bakker
Foto: Eigen foto

Het derde boek van Kars Bakker is verschenen. Het gaat over de wondere wereld van de West-Europese cocaïnewereld. Daarmee sluit de Zwolse misdaadauteur zijn trilogie af.

Opnieuw wordt de lezer meegenomen in de wereld die schuilgaat achter drugs, met deze keer de nadruk op cocaïne. Na het aannemen van geld van het drugskartel, was er geen weg meer terug. ”Met open ogen ben je er toch blindelings ingetrapt. Je komt zomaar in de grootste problemen en bent de controle volledig kwijt. Je hebt daarbij niet alleen jezelf in gevaar gebracht maar ook de mensen die alle vertrouwen in je hadden sleep je mee in je misère! Eigenlijk blijkt dat je hetzelfde kunstje flikt wat het kartel bij jou heeft gedaan. En ook al waren je bedoelingen goed bedoeld, je had beter moeten weten!”

Dit laatste deel van Baas boven baas laat zien dat liefde, rijkdom en macht niet per se de garantie geven voor het goede leven dat je in gedachten had voor jou en je vrienden!

De wondere wereld van de West-Europese cocaïnewereld is het vervolg op deel 1 De keiharde wereld achter de illegale wietteelt en deel 2 De onvermijdelijke stap van de wietteelt naar de harddrugs. Het is het slotstuk, dat het verhaal tot een bloedstollend einde brengt. Mensen die de boeken hebben gelezen stellen dikwijls de vraag of de auteur dit allemaal zelf heeft meegemaakt. Het antwoord op die vraag zal hij iedereen schuldig moeten blijven. Maar Kars Bakker kan wel vertellen dat er in sommige personages een deel van hem zit. Daarnaast heeft hij zoveel mensen ontmoet, dat hij durft te zeggen dat het volledige verhaal zomaar gebeuren kan. En dan denkt hij niet dat hij te veel heeft gezegd. Kars Bakker: ”Mocht je in de verleiding komen om je carrière uit dit boek te halen dan raadt ik je dat ten strengste af! Het is een gevaarlijke trip die in de meeste gevallen nergens toe leidt. Steek je geld en je tijd in een studie, zodat je elke maand gegarandeerd geld op je bankrekening hebt staan. Geld dat je te allen tijde verantwoorden kan!”

Eerder verschenen

De keiharde wereld achter de wietteelt

De onvermijdelijke overstap naar de harddrugs

Boekgegevens
Titel: Baas boven baas – De wondere wereld van de West-Europese cocaïnewereld
Auteur: Kars Bakker
Aantal pagina’s: 250
ISBN: 9789464317329
Verkoopprijs: € 21,50 Uitvoering Paperback* inclusief kosteloze verzending in Nederland en België

Het derde deel is te bestellen via boekscout

 

 

 

 

 

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen