Politie maakt voornaam en foto bekend van vermiste Deventenaar: Tino, waar ben je?

De vermiste Tino uit Deventer
Foto: Politie Overijssel

Het is nog steeds een urgente vermissing. Waar is Tino uit Deventer. De man verdween vorige week in de buurt van Herxen en Windesheim. Sindsdien wordt naar de man gezocht.

Er is in de omgeving van Herxen en Windesheim met man en macht gezocht naar Deventenaar Tino, maar voor zover is bekend is er niets gevonden. De man verdween op 15 juli en sindsdien is niets meer van hem vernomen. De laatste plek waar de mobiele telefoon is gepeild is bij Herxen en Windesheim.

Naar nu blijkt heet de man Tino en reed in een Nissan Juke met het kenteken 27-PNG-6. Hoe en waarom de man is verdwenen is niet bekend. Tino is ongeveer 1.78 meter lang en heeft volgens de politie een normaal tot gezet postuur. Hij droeg op het moment dat hij vermist raakte vermoedelijk een witte schildersbroek, en t-shirt. Dat shirt is óf blauw-wit gestreept óf paars.

Op 15 juli werd ook een burgernet ingezet, maar die bleek niet tot resultaat te leiden. @simon_indd maakt zich verschrikkelijk veel zorgen om zijn oom en deed ook een oproep op Twitter. Maar dat bleek ook zonder succes.

 

 

 

 

 

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden