Politie meldt ‘urgente vermissing’: man ‘verdwijnt’ tussen Deventer en Zwolle

Foto:

Sinds gistermiddag rond 12.00 uur wordt gezocht naar een man uit Deventer die als vermist is opgegeven. Hij had gisterochtend op zijn werk moeten verschijnen, maar is daar niet aangekomen. Zijn telefoon is als laatste uitgestraald in de omgeving van Herxen en Windesheim. De politie spreekt van een urgente vermissing.

Wat er met de man is gebeurd, is een raadsel. Dat vindt de familie ook en daarom is de man (leeftijd onbekend) als vermist opgegeven. Hij is gisterochtend niet op zijn werk verschenen. De telefoongegevens zijn opgevraagd en daaruit blijkt dat zijn mobiele telefoon voor het laatst is uitgestraald in de driehoek Herxen, Windesheim en het buurtschap Werven, aan de overkant van de IJssel.

De man draagt waarschijnlijk een witte korte schilderboek en een T-shirt (blauw wit gestreept of paars). Hij is ongeveer 1.78 meter lang en heeft een normaal postuur. Hij rijdt in een grijze auto van het Merk Nissan en type Juke beginnend met kenteken 27-

Vandaag gaat de politie in de omgeving van het laatste signaal van de mobiele telefoon met een drone kijken of er mogelijk aanwijzingen zijn te vinden die verband houden met de verdwijning van de man. Het Veteranen Seach Team gaat de politie ook ondersteunen.

Wie heeft de vermiste man of het voertuig gezien? Laat het de politie zo snel mogelijk weten via 0900-8844 o.v.v 2021328724

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden