Meedoen aan nieuwste single van Morgendust als eerbetoon aan de makers van de maatschappij

Meedoen aan het nieuwe project: hands van Morgendust
Foto: Morgendust

De Zwolse band Morgendust start een fan contest voor hun nieuwe single: Hands. En iedereen mag meedoen. Inzenders zijn gegarandeerd onderdeel van de officiële single en clip.  Met Hands brengt Morgendust een eerbetoon aan de makers van de maatschappij en daar geven ook al die ingezonden handen vorm aan.

Morgendust zet in hun vijfde single Zwolse handwerkers in het zonnetje; chef-kok Sandy Jorgensen, boer Eef Stel, meubelmaker Kees Hoogendam, kunstenaren Marit Otto en Ronald Westerhuis, motormonteur Alex Akkerman, stadsbakker Arend Kisteman en tattoo-artiest David J. Koelewijn. Allemaal prachtig met hun handenarbeid vastgelegd door de (3FM / Radio2) fotograaf en filmmaker Bullet Ray (Raymond van Olphen) uit Zwolle.

In de videoclip worden de inzendingen van de deelnemende fans aan de contest verwerkt tot een mooi geheel waarmee het eerbetoon aan de makers die met hun handen onze maatschappij helpen vormgeven, nog beter tot zijn recht komt. Handen maken, bouwen en creëren. Ieders handen.

Morgendust brengt muziek uit over issues uit het leven van alledag. Eerdere nummers waren Sundays, over de dualiteit van de liefde en Alien, over de wereldwijde vluchtelingenproblematiek. In het najaar van 2019 gaf de band een concert in Hedon, voor de release van de EP Storm Will Come.

Morgendust kijkt uit naar alle creatieve inzendingen! Insturen kan tot en met 1 september.. Meedoen is simpel: in een korte video doe je iets met je eigen handen op het refrein ‘build it with your hands’. Bovenop die plek in de single en clip,  geeft de band het Morgendust Hands Verrassingspakket twv 75 euro weg als hoofdprijs. Inzenden kan tot en met 1 september 2020. Via www.morgendust.com/hands kunnen deelnemers de voorwaarden van deelname lezen.

Hands zal dit najaar beschikbaar zijn op alle streaming platforms.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden