Morgendust heeft nieuwe single: Sundays

De Zwolse band Morgendust
Foto: Morgendust

De Zwolse band Morgendust komt morgen met de nieuwe single Sundays. Een track met een catchy zomers gevoel. Maar schijn bedriegt.

Sundays lijkt op het eerste gehoor een catchy zomers en dansbaar popliedje. Maar het gaat over verstikking, onvrijheid en regels, maar ook onveiligheid en misbruik van macht worden
bedekt door een zonnig en misleidend refrein: de dagen zijn nooit zo mooi als zondagen in juli. Een track met een disco-feel die in sterk contrast staat met de tekst die langzaam onder je huid kruipt naarmate je je in de tekst verdiept.

De video laat het allemaal zien. Een eenzaam meisje (gespeeld door model Luna Lopez), wordt gevolgd in haar vlucht vanuit huis naar een onbekende toekomst. Achtervolgd door waanideeën en angst voor bedreiging. Vluchten, een thema dat net als in de voorgaande single Alien ook hier terugkomt maar dan in een andere context. Wederom een corona proof single: opgenomen op afstand in onze persoonlijke thuisstudio’s. Bekijk en beluister op 3 juli de release video van de nieuwe single Sundays als vierde single van Morgendust na Storm will come, Alien en Kind of blues.

Morgendust bestaat uit:

Marco de Haan (lead vocals, guitars)
Ron van Kruistum (guitars, backing vocals)
Iwan Blokzijl (keyboards, backing vocals)
Dario Pozderski (bass, backing vocals)
Job Noordmans (drums & percussion).

Web http://www.morgendust.com
Facebook https://www.facebook.com/morgendust/
Instagram https://www.instagram.com/morgendust/
Twitter https://twitter.com/morgendust
YouTube https://bit.ly/2UolKdS
Spotify https://spoti.fi/2Kii2Om

 

 

 

 

 

 

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden