Politie heeft nog aantal vragen over schietpartij en uitgebrande auto

Foto:

De politie zoekt naar getuigen van de schietpartij in Holtenbroek en de vondst van een uitgebrande auto aan het Haculosepad in Zwolle-zuid. Het gaat om een donkerrode Renault Clio. Het vermoeden bestaat dat de auto iets heeft te maken met de schietpartij waarbij een man in zijn schouder werd geraakt.

De man werd in een auto beschoten. Bij het schietincident aan de Klooienberglaan in de Zwolse wijk Holtenbroek is in de nacht van 25 op 26 oktober is de man gewond geraakt.  Later die dag trof de politie op het Harculosepad (bij de IJsselcentralweg) een uitgebrande auto aan. Het gaat om een Renault Clio.

Vragen

Wie heeft informatie waar of bij wie de donkerrode Renault Clio is geweest, in de periode van woensdag 23 tot en met zaterdag 26 oktober 2019?
Wie is er in de nacht van 25 op 26 oktober 2019 tussen 02:00 uur en 06:00 uur langs het Harculosepad in Zwolle gekomen en heeft de (al dan niet uitgebrande) Renault Clio wel of niet zien staan?
Heeft u iets gezien of beschikt u over camerabeelden of andere informatie die mogelijk bij het onderzoek in deze zaak kan helpen?

Neemt u dan contact op met de politie via 0800-6070. U kunt ook anoniem uw info doorgeven via 0800-7000.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden