Uitgebrande auto heeft mogelijk te maken met schietpartij aan de Klooienberglaan

Politie onderzoekt schietpartij en uitgebrande auto. Mogelijk is er een verband
Foto: Politie.nl

De politie onderzoekt of een uitgebrande auto aan de IJsselcentraleweg/Harculosepad te maken heeft met de schietpartij van afgelopen nacht. Een man werd in zijn auto beschoten en raakte gewond aan zijn schouder.

De afgelopen nacht om 02:15 uur kreeg de politie een melding van een schietincident aan de Klooienberglaan. De politie zette de plaats delict af en deed  direct onderzoek. Op de plaats van het delict trof de politie kogelhulzen aan. Over de verdere toedracht van het incident is nog niets bekend. De politie zet het onderzoek hiernaar voort.

Uitgebrande auto

Op de IJsselcentraleweg / Harculosepad in Zwolle trof de politie op zaterdagochtend een uitgebrande auto aan. De politie vermoedt dat deze auto mogelijk iets te maken heeft met het schietincident.

Getuigenoproep

De politie zoekt getuigen van het schietincident aan de Klooienberglaan en de uitgebrande auto aan de IJsselcentraleweg / Harculosepad. Wie iets heeft gezien of beschikt over camerabeelden of andere informatie die mogelijk bij het onderzoek in deze zaak kan helpen? Neem dan contact op met de politie via  0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem, telefoonnummer 0800-7000.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden