Knallende Grand Opening nieuwe kantoor IMPRES

Spencer Roozeboom opent het pand door een druk op de rode knop
Foto: IMPRESS

Digitaal bureau IMPRES vierde haar Grand Opening vanwege de verhuizing naar een nieuw kantoor, namelijk Place Vendôme (dichtbij ziekenhuis Isala). In totaal waren er 100 klanten, partners en relaties aanwezig bij de feestelijke opening. Door enorme groei is de organisatie vanaf april werkzaam in een groter kantoorpand aan de Ceintuurbaan in Zwolle.

Het nieuwe kantoorpand van IMPRES werd letterlijk knallend geopend. Na een mooie toespraak van Spencer Roozeboom, eigenaar van IMPRES, werd er buiten op de rode knop gedrukt. Kleurrijke slingers vlogen door de lucht. Daarnaast konden genodigden een kijkje nemen achter de schermen, namelijk op het kantoor op de tweede verdieping van Place Vendôme. In de lobby op de begane grond genoten gasten van een lekker hapje en drankje en live-muziek. Een professionele fotograaf maakte foto’s van de gasten voor een speciale IMPRES-wand. Het feest ging door tot in de avond.

Verhuizing door groei

Afgelopen april is IMPRES officieel “overgeheveld” naar haar nieuwe kantoor. Voorheen was IMPRES gevestigd op de Marslanden in Zwolle. Sinds 2002 lag de focus volledig op webdevelopment en het bouwen van websites. Door de jaren heen is IMPRES uitgegroeid tot marktleider in allround webontwikkeling – met inmiddels 30 medewerkers – die meerdere online diensten aanbiedt. Naast webdevelopment houdt de organisatie zich bezig met strategie, online marketing, design en digitale transformaties om klanten totaal te kunnen ontzorgen. Omdat IMPRES blijft doorgroeien was verhuizen naar een grotere en professionelere kantoorlocatie noodzakelijk.

“Het was een erg geslaagd feest met al onze relaties,” vertelt Nick Buitenhuis, operationeel manager bij IMPRES. “De groei van ons bedrijf en onze diensten komt mede doordat (nieuwe) klanten en partners vertrouwen in ons hebben. Het is erg tof om te zien hoe hard we de afgelopen periode gegroeid zijn. Én nog blijven doorgroeien.”

Inspirerende werkplek

Waarom er donderdag pas een opening werd gegeven? Afgelopen maanden is er hard gewerkt om de laatste puntjes op de i te zetten. De 2e etage van Place Vendôme aan de Ceintuurbaan werd voorzien van een nieuw, inspirerend interieur dat past bij de identiteit van IMPRES. Er is onder andere een podium aangebracht dat gebruikt wordt voor interne en externe presentaties en demo’s. Ook is het IMPRES-logo aangebracht op de buitenkant van de ramen van de tweede verdieping aan de kant van de Ceintuurbaan. Hierdoor is IMPRES nog beter zichtbaar.

2020 wordt het zeventiende jaar ervaring van IMPRES. De organisatie zit dan ook niet stil. Tijdens de Grand Opening werd aangekondigd dat er in de nabije toekomst ook consultancy als dienst zal worden aangeboden. Daarnaast werkt IMPRES aan speciale masterclasses om haar kennis te blijven delen met klanten en relaties.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden