Kinderevenement Doe’s Gek komt terug naar Zwolle

Het was vorig jaar druk tijdens Doe's gek
Foto: Het Organisatieteam

Het grootste kinderevenement van Noord-Nederland komt terug naar IJsselhallen.  Voor het derde jaar op rij wordt Doe’s Gek gehouden. Vorig jaar hebben ruim 11.000 kinderen zich uitgeleefd in de IJsselhallen. Het terrein is maar liefst 12.000 m2, dus er is veel ruimte om te spelen en ‘lekker gek’ te doen. Doe’s Gek wordt in de herfstvakantie, 24 tot en met 27 oktober, gehouden.

Met Doe’s Gek slaan het Organisatieteam BV en de IJsselhallen in Zwolle de handen ineen om een heus kinderparadijs te creëren. Denk hierbij aan een LEGO bouwplaats, een grote gamehal, mini kermis, hindernissenbaan en zelfs pannavoetbalkooien. Maar er zijn ook live optredens van de Telekids Musical school, jeugdcircus Pavarin, DJ Marcel, de Dinoshow en niet te vergeten de Zeemeerminnenshow.

Plezier voor jong en oud

De organisatie streeft naar een prikkelend, interactief, overdekt evenement. Een evenement dat zelfs de druilerigste herfstdag kleur geeft. Waar je niets merkt van regen en kou. Integendeel, jong en oud vergeet ‘de echte wereld’ al snel. Want naast het sporten, bouwen en gamen valt er nog veel meer te beleven. Na alle actie is het tijd voor rust, die je vindt tijdens een liveshow of in de mini bioscoop. Zo blijft het evenement veelzijdig en leuk, zelfs voor de ouders.

Dansen, zingen, springen, bakken en knuffelen

Doe mee met de workshops van de Telekids Musical School, stap in de piste van jeugdcircus Pavarini of zing mee met kinder DJ-Marcel. Er lopen ook dinosauriërs rond en je kunt vrienden worden met een 70-tal dieren in de kinderboerderij waaronder knuffelgrage Alpaca’s. Doe’s Gek belooft een knotsgek kinderevenement te worden waar de kinderen de baas zijn. De ouders mogen natuurlijk wel lekker meegenieten! Doe’s Gek richt zich op kinderen van 4 tot en met 11 jaar. Alle attracties zijn bij de entreeprijs inbegrepen.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden