Loopbaancoach Yvonne Sprick geeft in september gratis coaching in een loopbaangesprek

Loopbaancoach Yvonne Sprick
Loopbaancoach Yvonne Sprick
Foto: Yara Dragt)

Loopbaancoach Yvonne Sprick opent van 12 tot en met 16 september de deuren van haar kantoor voor mensen die geen energie krijgen van hun werk, op zoek zijn naar ander werk of nog zonder werk zitten.

De arbeidsmarkt piept en kraakt onder een overvloed aan vacatures en tekort aan personeel. Werkgevers zitten te springen om nieuwe werknemers en moeten tegelijkertijd alle zeilen bijzetten om goed personeel te behouden. Daarnaast worden werknemers en werkzoekenden steeds kritischer en kiezen zij bewust voor een baan die bij hen past en waarin zij zich verder kunnen ontwikkelen. Zwolse loopbaancoach Yvonne Sprick opent de deuren van haar kantoor van 12 tot en met 16 september 2022 voor mensen die geen energie krijgen van hun werk. Zij biedt een gratis loopbaangesprek aan, geeft een workshop over het ontdekken van je kernwaarden, en biedt de Werkgeluk scan aan om te peilen hoe je in je werk zit.

Gratis coachgesprek

“Mensen die geen energie krijgen van hun werk en niet lekker in hun vel zitten, ervaren vaak twijfels over hun werk. Zij worstelen met de vraag: wat wil ik dan wel? Veel mensen weten niet goed hoe zij hierachter moeten komen. Om hen te stimuleren om met hun loopbaanvraag aan de slag te gaan is het in heel Nederland van 12 tot en met 16 september De Week van de Loopbaan,” vertelt Sprick. In deze week kunnen inwoners van de regio Zwolle gratis loopbaancoaching volgen bij Yvonne Sprick, dé loopbaancoach van Zwolle. Door in gesprek te gaan met een loopbaanprofessional ontdekken werkenden en werkzoekenden wat hun talenten zijn, hoe zij zich verder kunnen ontwikkelen en hoe dit past in de huidige en toekomstige wereld van werk. Een traject met een loopbaanprofessional resulteert in een lange termijnplan waarin de persoonlijke ontwikkeling, leerdoelen en ambities centraal staan.

Workshop kernwaarden

Vrijdagochtend 16 september (9.30-12.00 uur) kunnen inwoners van de regio Zwolle kosteloos deelnemen aan een workshop over het ontdekken van je kernwaarden. Waarden geven aan wat je belangrijk vindt in je leven en in je werk. Waarden zijn helpend bij het stellen van prioriteiten en bij het maken van keuzes. “Als je twijfelt over je werk of je staat in je werk voor een keuze dan ben je van harte welkom om deze workshop te volgen!” vertelt Sprick.

Werkgeluk scan

Mensen die een coachgesprek aanvragen kunnen ook kosteloos een Werkgeluk scan maken. Dat is een korte scan over hoe je in je werk zit en over je persoonlijke ontwikkeling. Het brengt structuur in vragen die iedereen zich weleens stelt over ambities, ideeën en plannen voor de toekomst. Yvonne Sprick biedt deze scan gratis aan via LDC.

De Week van de Loopbaan

De Week van de Loopbaan wordt georganiseerd door Noloc, de beroepsvereniging van loopbaancoaches. Yvonne Sprick is aangesloten bij Noloc. Tijdens de Week van de Loopbaan kunnen werknemers en werkgevers met haar van gedachten wisselen over loopbaanvragen. Geïnteresseerden kunnen van 12 tot en met 16 september kosteloos een afspraak maken met loopbaancoach Yvonne Sprick voor een coachgesprek, deelnemen aan de workshop over kernwaarden of de Werkgeluk scan invullen. De coaching en de workshop vinden plaats op haar kantoor aan de Burgemeester Roelenweg in Zwolle. Online coaching is ook mogelijk. De scan wordt online ingevuld.

Aanmelden

Een afspraak maken voor coaching, aanmelden voor de workshop kernwaarden of voor de werkgeluk scan kan via haar website: www.yvonnesprick.nl of e-mail: [email protected] Let op: deze afspraak kan vanaf heden ingepland worden; er is een beperkt aantal plekken.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen