Online marketing agency Seeders in top 100 snelst groeiende bedrijven van Europa

Dennis Akkerman (Seeders)
Dennis Akkerman (Seeders)
Foto: Seeders

Van garagebox naar een internationale groeidiamant, dat is kortgezegd de supersnelle carrière van Deniis Akkerman met het Zwolse bedrijf Seeders. Met lokale kantoren in meer dan 10 verschillende landen, en lokale experts in meer dan 50 markten, heeft het gedachtegoed van CEO Dennis Akkerman zich ontpopt tot een serieuze speler op het internationale online marketing toneel.

Ook dit jaar hebben de Financial Times en Statista de snelst groeiende bedrijven van Europa uitgelicht, met de bekendmaking van de FT1000 2024. Onder hen ook cross-border marketing agency Seeders. De agency heeft de afgelopen jaren exponentiële groei doorgemaakt en is nu dan ook terug te vinden in de top 100 van de FT1000, op plek 87.

Akkerman: “Ik ben ongelofelijk trots op de groei die we met zijn allen gerealiseerd hebben de afgelopen jaren. Super tof dan ook dat we nu met een plekje in de FT1000 erkenning hebben gekregen voor het harde werk. Van een enkel, steigerhouten bureau in een garagebox in Zwolle, naar een van de 100 snelst groeiende bedrijven in Europa, wie had dat gedacht toen we aan dit avontuur begonnen!”

Met het betreden van de Aziatische markt, met de opening van kantoren in Japan en China, heeft Seeders de pijlen nadrukkelijk gericht op een nieuw continent. Akkerman over deze uitbreiding: “Met deze expansie boren we niet alleen een nieuwe markt aan, maar willen we vooral ook onze huidige klanten en partners actief gaan helpen om de Oosterse markten beter te leren kennen. Groeimarkten als die van Japan zijn in veel opzichten bijzonder interessant voor Westerse bedrijven, maar zonder de juiste, lokale kennis zijn ze nauwelijks te penetreren.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen