Happy Crafts opent het creatieve seizoen

Foto: Happy Crafts

Happy Crafts opent feestelijke het creatieve seizoen. Vandaag en morgen zijn er divers workshops en ook lanceert de auteur Tante Setje haar nieuwe boek.

Happy Crafts in de Assendorperstaat in Zwolle staat twee dagen in het teken van vrolijke inspiratie voor het najaar. De bekende auteur Tante Setje presenteert vandaag haar nieuwe boek. Haar nieuwe boek Haken met Tante Setje #wintertijd ligt ook in de winkel. Wie Tante Setje wil ontmoeten kan dat doen 16:00 uur en 18:00 uur en van 19:00 uur tot 21:00 uur. Wie wil kan een boek laten signeren of haar mooie projecten bewonderen. Daarnaast zijn ook op 24 september verschillende leuke dingen te beleven in de winkel. Nienke, een bekend gezicht in de winkel, en bekend van Mooi van Draad geeft in de ochtend de workshop een bloemenkrans borduren. Een andere Zwolse creatieve ontwerpster Maartje (beter bekend als IKNT), geeft ’s middags de workshop sokken breien en speelt hier naadloos in op de handwerktrend voor het najaar.

Aanmelden voor beide workshops kan via de website of in de winkel.

Wolproeverij

De hele dag is er daarnaast een \wolproeverij’, waarbij verschillende wolletjes zijn te ‘proeven’ en direct met verschillende naalden zijn te testen, onder het genot van een hapje en een drankje. Ook zijn er mooie aanbiedingen en maakt iedereen kans op mooie prijzen.

Handwerken is voor iedereen

”Tijdens corona zaten veel mensen thuis en is handwerken nog populairder geworden. Het ontspant, je maakt iets unieks en wat je zelf maakt is altijd mooier!”, zegt Mieke van Dijk van Happy Crafts. ”Heb je zin om binnenkort weer met een nieuw handwerk project te starten? Dan kun je uiteraard altijd langs in de winkel voor persoonlijk advies. We hebben handige en unieke pakketten voor je samengesteld, zodat je eenvoudig kunt beginnen met handwerken, of je nou een gevorderde handwerker bent of voor het eerst een naald oppakt. Uiteraard kun je ook terecht voor alle materialen die je voor je project nodig hebt; een groot en
kleurrijk assortiment garens en accessoires kleurt onze inrichting.”

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen