Dubbel feest bij Infracom ICT: 25-jarig bestaan en nieuwe plek in Zwolle

De directie van Infracom ICT, Theresia Quint-Van den Berg en Ernst Quint
De directie van Infracom ICT, Theresia Quint-Van den Berg en Ernst Quint
Foto: Infracom ICT

Het is feest bij het Zwolse bedrijf Infracom ICT: na maanden verbouwen, inrichten en voorbereiden wordt het nieuwe pand aan de Lichterweg 1a in gebruik genomen. En het is dubbel feest: want na twee coronajaren wordt ook het 25-jarig jubileum gevierd.

Infracom ICT was tot voor kort gevestigd in het Scania-pand aan de Blaloweg. Maar de nieuwe en jonge directie van het bedrijf -Theresia Quint-Van den Berg en Ernst Quint- wilde graag een onderkomen met een warme en toegankelijke uitstraling. En dat is gelukt.

‘‘Sinds we door corona zijn gaan thuiswerken is de functie van het kantoor veranderd. Dat komt tot uiting op onze nieuwe locatie. Het is een plek om samen te werken, maar ook een ontmoetingsplek om te socializen, gamen, tafelvoetballen of darten. Met een huiskamer, grote kantine, maar natuurlijk ook presentatieruimtes om klanten te ontvangen.’’

De verbouwing is voor een deel door het personeel zelf gedaan, voor een ander deel uitbesteed aan klanten. Dat laatste past helemaal bij de koers van de nieuwe directie van het familiebedrijf: ‘’We streven naar langdurige klantrelaties, want alleen door het verdiepen in een klant kunnen de best passende ICT-oplossing realiseren.’’

Infracom ICT helpt als full service dienstverlener -met een eigen datacenter- organisaties met het slim inzetten van ICT (cloudoplossing, web- en software ontwikkelingen, systeembeheer, telefonie en internetverbindingen). Naast de locatie in Zwolle heeft het bedrijf ook vestigingen in Emmen en Amsterdam, met in totaal 30 medewerkers en een aantal stagiairs.

De feestelijke openingsreceptie en jubileumviering in het nieuwe pand in Zwolle is vrijdag 7 oktober van 15:00 tot 18:00 uur.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen