Wolproeverij op de Happy Days bij Happy Crafts Zwolle

Happy Crafts aan de Asendorperstraat
Foto: Happy Crafts

Happy Crafts aan de Assendorperstraat viert 11 juni feest. De winkel, voorheen Rits In, opende vlak voor de coronapandemie opnieuw onder de naam Happy Crafts haar deuren. Met een volle activiteitenagenda in de aanslag, moest de winkel na de heropening al direct omgaan met alle maatregelen en sluitingen waardoor veel activiteiten niet door konden gaan.

Maar gelukkig kunnen er nu weer mooie activiteiten georganiseerd worden. Afgetrapt kan worden met een wolproeverij, deelnemen aan workshops en meer! Daarnaast is het nog eens extra feest in de winkel, want winkelmanager Mieke van dijk is dit jaar 10 jaar mede-eigenaar van de winkel! En daar moet natuurlijk op geproost worden!

Meet & greets en workshops

Tijdens de Happy Days zijn er verschillende leuke dingen te beleven in de winkel. Zo zijn er meerdere bekende ontwerpers aanwezig die graag helpen met het uitzoeken van je nieuwe project. Nienke, een bekend gezicht in de winkel, en bekend van Mooi van Draad geeft daarnaast maar liefst twee workshops: ’s ochtends is er een interessante breitechnieken-workshop waardoor direct kan worden begonnen met een gave sjaal of dekentje. In de middag zal zij de technieken van borduren laten zien, en is er een workshop bloemenkrans borduren. Ook zijn Linda Modderman, Lisette, bekend als Tante Setje aanwezig zijn voor een meet & greet.  Ook is A3lle aanwezig, bekend van de immens populaire Orignal dekens, om samen een geweldige kleurcombinatie te maken voor een unieke deken.

Wolproeverij en acties

De hele dag doorlopend is er daarnaast een ‘wolproeverij’, waarbij verschillende wolletjes zijn te “proeven” en direct met verschillende naalden kunnen worden getest, onder het genot van een hapje en een drankje. Daarbij zijn er mooie acties met kans op mooie prijzen. Ook ontvangen deelnemers een goed gevulde goodiebag!

Mieke van Dijk: ”Tijdens de coronacrisis zaten veel mensen thuis en is handwerken nog populairder geworden. Het ontspant, je maakt iets unieks en wat je zelf maakt is altijd mooier! Heb je zin om binnenkort weer met een nieuw handwerk project te starten? Dan kun je uiteraard altijd langs in de winkel voor persoonlijk advies. We hebben handige en unieke pakketten voor je samengesteld, zodat je eenvoudig kunt beginnen met handwerken, of je nou een gevorderde handwerker bent of voor het eerst een naald oppakt. Uiteraard kun je ook terecht voor alle materialen die je voor je project nodig hebt; een groot en kleurrijk assortiment garens en accessoires kleurt onze inrichting.”

Happy Crafts, richt zich op iedereen die houdt van breien, borduren en haken én op diegene die wil beginnen met handwerken.

Ook op andere dagen organiseert Happy Crafts regelmatig in de winkel interactieve workshops en meet-and-greets met bekende mensen uit de handwerkwereld zoals blog(st)ers en auteurs. Tijdens deze evenementen leer je nieuwetechnieken en worden tips & tricks uitgewisseld. De bijeenkomsten zijn een gezellig samenzijn met andere enthousiastelingen die graag handwerken.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen