Baby Spa & Wellness geopend in Stadshagen

Ghislaine Docter opent de babyspa in Zwolle
Ghislaine Docter opent de babyspa in Zwolle
Foto: Baby Spa & Wellness

Baby Spa  & Wellness heeft de deuren geopend in het winkelcentrum van Stadshagen. Ghislaine Docter is samen met haar schoonzussen sinds begin mei actief aan de Belvédèrelaan 25

Baby Spa & Wellness is gericht op baby’s van twee weken tot twee jaar. Ghislaine zegt: ”Ik ben juridisch opgeleid maar ik werk inmiddels al negen jaar in een salesfunctie als accountmanager. Het ondernemen heb ik altijd al geambieerd en na twee jaar wikken en wegen eindelijk de stoute schoenen aangetrokken. Toen ik pas was bevallen, misten mijn kleine en ik een fijne plek in Zwolle waar we samen terecht konden voor een persoonlijk dagje wellness. Samen met mijn schoonzusjes proberen wij dit nu voor ouders aan te bieden.”

”Het onze wens om een fijne en warme plek te creëren waar ouders zich met hun baby thuis voelen.”

Ghislaine: ”Bij ons kan je baby lekker floaten in een speciale baby jacuzzi, compleet met bubbels, balletjes, lampjes en een hydrojet die ideaal is tegen darmkrampjes. Ook bieden we baby massages aan. Door het huid op huid contact, daalt het stresshormoon cortisol en komt er oxytocine vrij. Het zorgt voor verbondenheid en ontspanning. We geven ook cursussen shantala massage en baby yoga in groepsverband  Na een bezoek aan onze Baby Spa, voelen jij en je baby je totaal ontspannen!”

Baby Spa & Wellness heeft de deuren op 1 mei geopend op de hoek van het winkelcentrum in Stadshagen.

Voor meer informatie kijk op www.babyspa-zwolle.nl

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen