Tuinplanten webshop Yarinde verkast naar Oene

Yarinde is verhuisd van Groningen naar het Gelderse Oene
Foto: Yarinde.nl

Online tuinplantenwinkel Yarinde is in Oene neergestreken. Het plantenbedrijf verhuist van Groningen naar het dorpje bij  Epe en op zo’n 20 km van Zwolle. Het bedrijf richt zich op de verkoop van tuinplanten via internet. Sinds enkele weken opereert Yarinde vanaf de Eperweg in Oene, gelegen naast kwekerij de Buurte.

Michael van Wassem, de 30-jarige oprichter van Yarinde vertelt: ”We zochten een centrale, betaalbare locatie in Nederland. Wij zijn heel blij dat dit gelukt is met onze locatie in Oene. Inmiddels hebben veel buurtbewoners al een kijkje genomen bij ons. Wij zijn overigens geen tuincentrum of locale winkel. We richten ons puur op thuisbezorging van tuinplanten zoals klimplanten, compacte bomen en struiken voor tuinborders. Voor mij is deze prachtige omgeving in Gelderland een beetje nieuw. Ik voel mij er in ieder geval al goed thuis. De zoektocht naar personeel gaat hopelijk lukken komende weken.”

De website van Yarinde begon in 2020 met een online tuinplantengids met informatie over ruim 10.000 planten. Inmiddels is de site uitgegroeid tot een plantenwebshop met landelijke bezorging. Tot slot biedt het bedrijf uitsluitend op vrijdagmiddag de mogelijk tot afhalen van tuinplanten in Oene.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen