Nieuwe Albert Heijn Katwolderplein feestelijk geopend

Het personeel van de Albert Heijn biedt de klanten een warm welkom
Het personeel van de Albert Heijn biedt de klanten een warm welkom
Foto: Albert Heijn / Yasmin Hargreaves

De Albert Heijn aan het Katwolderplein is geopend. De Kamperpoorters kunnen terecht bij hun eigen AH in de buurt. De voormalige DEEN is getransformeerd in een winkel met de focus op vers, gemak en digitale innovatie.

De nieuwe Albert Heijn is zo ingericht dat klanten er gemakkelijk boodschappen kunnen doen. Bij alle producten hangen elektronische schapkaartjes en grote beeldschermen geven informatie over seizoensproducten en lekkere recepten. Er zijn zelfscankassa’s, waardoor het afrekenen snel gaat. Wim Harsevoort: “Als klanten bij de gewone kassa willen afrekenen, kan dat natuurlijk.” Bij de servicebalie vind je onder andere het afhaalpunt van bol.com, een geldautomaat, een oplaadstation voor de OV-chipkaart en PostNL. In de hal zit een Gall & Gall gemak met een compleet assortiment dranken in binnenlands en buitenlands gedistilleerd.

Supermarktmanager Wim Harsevoort: “Ons hele team keek er erg naar uit om klanten te ontvangen in onze nieuwe winkel! Meteen al na opening was het gezellig druk. We kregen veel complimenten. Klanten zijn blij met het grote versaanbod, maar ook met de mooie bloemenafdeling die gewoon is gebleven.”

Albert Heijn Katwolderplein heeft een groot aanbod groente en fruit. Ook is er een ruim biologisch en vega(n) assortiment én kunnen klanten kiezen uit veel verschillende ultraverse maaltijden en verspakketten. Voor ontbijt, lunch en borrel zijn er diverse kazen uit binnen- en buitenland, vleeswaren, tapas en noten. De bakkerij biedt behalve heerlijk gebak ook een brede selectie afgebakken brood met uiteraard de bekende krustiebroodjes van Bakkerij Pater.

Albert Heijn Katwolderplein biedt keuze in prijs. Naast de bekende A-merken en de voordelige AH Huismerken zijn er ook Prijsfavorieten. Dat zijn producten van topkwaliteit met een altijd lage prijs. “We hebben zo’n 1.250 Prijsfavorieten. Ze vallen goed op, je herkent ze aan het blauwe duimpje. Ook zijn er elke week meer dan 1.500 Bonusaanbiedingen op diverse producten, van groente en fruit tot brood en nog veel meer”, zegt Wim Harsevoort.

Na de opening blijft het nog even extra feestelijk bij Albert Katwolderplein. De komende tijd zijn er speciale openingsaanbiedingen. Ook is er een leuke actie waarbij voor een boodschappenpakket ter waarde van 50 euro is te sparen. Wim Harsevoort hoopt dat klanten zich snel thuis zullen voelen in de nieuwe winkel. “Wij willen graag de persoonlijke supermarkt in de buurt zijn. Klanten kunnen met elke vraag, opmerking of tip bij ons terecht.”

Albert Heijn Katwolderplein is open van maandag tot en met zaterdag van 8:00 tot 22:00 uur, zondag van 9:00 tot 22:00 uur.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen