Deen vertrekt: Albert Heijn op het Katwolderplein

De AH aan het Katwolderplein krijgt bekende gezichten
De AH aan het Katwolderplein krijgt bekende gezichten
Foto: Albert Heijn

De Deen aan het Katwolderplein wordt een Albert Heijn. Het wordt een ‘Appie’ met het allernieuwste concept met veel aandacht voor vers, gemak en digitale innovaties. De opening is 15 oktober al.

”Albert Heijn Katwolderplein voelt meteen al vertrouwd aan, want je komt alle medewerkers uit de oude winkel weer tegen”, zegt manager Wim Harsevoort over de nieuwe winkel. ”De opening is al op vrijdag 15 oktober om 16:00 uur. We vieren een gezellig feestje met onder andere veel openingsacties en de bekende, levensgrote hamster. Voor de eerste 150 klanten zijn er leuke cadeautjes.”

Het pand wordt momenteel ingrijpend verbouwd. ”Er komen brede gangpaden en ruim opgezette afdelingen. De blikvanger wordt het grote versplein met keuze uit een enorm aanbod verse producten. Ook komen er zelfscankassa’s. Natuurlijk nemen we veel geliefde Deen-producten mee zoals de knoflooksaus, de krustiebroodjes van bakkerij Pater en de bloemen- en plantenafdeling. En uiteraard de bekende, gemoedelijke sfeer. Het wordt in onze Albert Heijn net zo gezellig”, voorspelt Harsvoort.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen