Zwolle is een massageboetiek rijker en wat voor één: Oikoa opent de deuren

Een warm welkom voor een eerste klas massage
Een warm welkom voor een eerste klas massage
Foto: Oikoa

Zwolle is een nieuwe massageboetiek rijker! Oikoa is nu officieel geopend. Na de  voorbereiding van een jaar en een totale verbouwing van het interieur kunnen gasten nu  gaan genieten van massages op het allerhoogste niveau in een volledig duurzaam concept.  De diversiteit aan massages is hoog, voor zowel ontspanning als het verlichten van klachten  biedt Oikoa een oplossing.  

“Ik wilde al jaren een plaats in de stad waar je kunt genieten van de effecten van een  hoogwaardige massage van goed opgeleide professionals in een omgeving  waarin alles klopt: van handdoek tot geur, van ontvangst tot esthetiek. Deze droom is  werkelijkheid geworden en dat is een fantastisch gevoel”, zegt initiatiefneemster en eigenaresse Annemarieke Wensink.  

Oikoa, waarvan de oorsprong in Finland ligt, heeft meerdere betekenissen: glad maken  gladwrijven, corrigeren en stretchen. Dat is waarvoor je bij Oikoa terecht kan, voor zowel je  fysieke als mentale welzijn. Ervaar dat een massage ondersteuning kan bieden bij fysieke  klachten, klachten die we als het ware corrigeren of glad maken, maar gun jezelf ook meer  tijd om te ontspannen en helemaal op te laden.  

Annemarieke Wensink: “Als onze gasten weer met frisse energie naar buiten lopen, zij het gevoel hebben alles weer  aan te kunnen, dan is onze missie geslaagd.”  

De basis voor het interieur is geïnspireerd op de Finse natuur, waar de bossen zo uitgestrekt  zijn dat je erin kunt verdwijnen. Even ontsnappen aan de hectiek van de dag. Stap bij Oikoa  binnen en ervaar zelf dit gevoel. Het gebruik van mooie ronde vormen en natuurlijke  materialen zorgen ervoor dat je meteen tot rust komt. Hoe verder je het pand binnenloopt,  hoe dieper je bij jezelf komt. Het is tijd om tot de kern te komen en aandacht aan jezelf te  besteden. 

Oikoa is te vinden aan de Spinhuisbredehoek 10

Facebook

Instagram

Website

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen