Belevenissen bij Yoga Hart Zwolle

Foto: Yoga Hart Zwolle

Bij Yoga Hart Zwolle breng je je lichaam, adem en mind door yogic technieken terug naar je ware Essentie van liefde, vrede, stilte, vrijheid en geluk. Je doet moeite om weer moeiteloos te worden. Het toepassen van oude oude wijsheid in de moderne samenleving gedoceerd door Grootmeester Yoga, Charadha Primkoemarie.

Yoga is meer dan alleen yogahoudingen op de mat beoefenen: het is een manier van leven. Vanaf je geboorte tot je dood is je lichaam continue in een of andere houding (asana). Als je de wetenschap van de moeiteloosheid van het lichaam snapt, dan hoef je nooit meer yogahoudingen te oefenen. Er is namelijk geen verschil in je dagelijks leven en houdingen op de mat beoefenen. Tot die tijd is het nodig om te oefenen, om de moeiteloosheid in je lichaam te creëren. Door het toepassen van Hatha Yoga & Kriya Yoga technieken schoon je je lichaam, adem en mind op. Zo geef je ruimte aan de expressie van je ware Zelf, je Essentie.
Dus: als je yoga oefeningen jou lichaam niet ‘lichter’ maakt, dan mag je je afvragen of je op de juiste manier yoga beoefent.

Belevenissen bij Yoga Hart Zwolle

Yogalessen van 90 minuten

  • Hatha Yoga & Kriya Yoga
  • Pranayama (ademtechniek)

Sessies

  • Van Hart naar Hart sessie: Persoonlijke sessie van 60 minuten
  • Hart Stilte sessie: Energetische behandeling van 15 minuten in stilte
  • Grootmeester Yoga massage sessie: Energetische massagebehandeling van 60 of 30 minuten

Verschillende Masterclasses, ook voor bedrijven!

Satsang
Samenkomst waarin ruimte is voor Hatha Yoga & Kriya Yoga en stellen van vragen.

Al nieuwsgierig geworden? Wil je les van een echte Yogi die jou via je lichaam, adem en mind je Essentie laat ervaren? Kijk dan op www.yogahartzwolle.nl.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden