Zwolle krijgt dertiende editie triatlon

13 jul , 18:42 Sport
schermafbeelding 2024 07 13 181546
Ook dit jaar wordt dit mooie sportevenement gehouden in en rondom de Milligerplas en de Mastenbroekerpolder. Hier gaan zo’n 1000 deelnemers individueel of in teamverband een sportieve uitdaging aan. Ondertussen zijn voor de individuele afstanden (1/8 en 1/4 triatlon) de inschrijflimieten bereikt. De organisatie bekijkt of er extra plekken gerealiseerd kunnen worden voor deze afstanden. Houd hiervoor de socials en website van Triathlon Zwolle in de gaten.
038 Estafette
Voor de 038 Estafette zijn er nog wel beschikbare plekken. Dus, lijkt het jou leuk om in teamverband mee te doen aan Triathlon Zwolle? Bijvoorbeeld met vrienden, collega’s of familie. Meld je dan aan als team via www.triathlonzwolle.nl en maak er samen een onvergetelijke ervaring van!
Ben jij er bij als vrijwilliger?
Door de inzet van zo’n 100 enthousiaste vrijwilligers kan Triatlon Zwolle plaatsvinden. Deze hulp is daarom goud waard! Lijkt het jou leuk om een bijdrage te leveren aan dit mooie sportevenement? En heb je nog een gaatje vrij in je agenda op 20 of 21 september? Meld je dan nu aan via [email protected].