Trailcrew Westerveldsebos onaangenaam verrast met tweede, maar ongewenste, trail

De ongewenste tweede trail in het Westerveldsebos
De ongewenste tweede trail in het Westerveldsebos
Foto: MTB-route Westerveldsebos

De trailcrew van MTB route Westerveldse bos Zwolle kwam voor een onaangename verrassing te staan. In overleg met de gemeente zou op een stuk in het Westerveldsebos  één trail komen te liggen, er zijn er nu twee. 

De trailcrew is hoogst verbaasd dat er in een keer een tweede trail is komen te liggen. Er lag dan ook direct een mail van de gemeente die daarin haar ongenoegen liet blijken. De trailcrew verzoekt dan ook degene die de tweede trail heeft aangelegd deze te herstellen. Dus wie zich heeft uitgeleefd kan weer aan de gang om de tweede trail dicht te gooien en, zegt de trailcrew, ”Wanneer je klaar bent met herstellen, zou het tof als je mee gaat werken in de aanleg van de route zoals is afgesproken met de gemeente, want op deze manier krijgen we de route niet klaar volgens plan.”

Zaterdag wordt er vanaf 09:30 weer hard gewerkt aan de uitbreiding van de route. Iedereen met hart voor mountainbiken is van harte welkom de handen uit de mouwen te steken.  Het is handig om een schep, hark of zaag mee te nemen. Een extra kruiwagen kan ook altijd van pas komen! Daarnaast valt er alweer veel blad wat weggeharkt kan worden.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen