Eerste editie Passie4Sports Padel Open bij TVZ 750 wordt groot succes

Foto: TVZ 750

Met meer dan 120 bezoekers tijdens de finaledag kreeg de eerste editie van het Passie4Sports Padel Open een waardige slotdag. Zij werden op het tennis- en padelpark ’t Zwartewater getrakteerd op spannende padelwedstrijden, met in acht sterkte categorieën terechte winnaars.

Al de gehele week konden de in totaal enkele honderden bezoekers rond de banen zitten en wedstrijden van dichtbij volgen. Zij zagen de ruim 150 deelnemende padelspelers in poule- en knock-outwedstrijden strijden om de winst. Daarbij werden zij en het toernooi flink geholpen door het mooie weer: op een enkele forse bui na was het droog en zonnig.

Toernooicommissielid Edwin Oosterhof: “Dat mooie weer kun je niet bestellen, maar is natuurlijk wel heel mooi meegenomen. Het succes van deze editie wordt uiteindelijk bepaald door de padellers, die competitief en sportief om de winst streden.”

Naast de sportieve activiteiten was er zaterdagavond een fantastische feestavond met muziek van de DJ’s Daan en Richard tot in de vroege uurtjes.

Het finaleweekeinde eindigde zondag in de P100 A-categorie, waarin Johan van Urk en Jelle Oosterhoff wisten te winnen van Bram Huygen en Rens Kamphuis. Zij en alle andere winnaars werden na afloop dan ook letterlijk en figuurlijk in het zonnetje gezet. Onder alle deelnemers werden daarna nog mooie prijzen verloot, waaronder een VIP-arrangement voor het World Padel Tour-event in Amsterdam.

De eerste editie van het Passie4Sports Padel Open wist niet alleen veel deelnemers en bezoekers te trekken en te plezieren. Ook de sponsoren keken met veel tevredenheid terug. Pascal Frederiks van hoofdsponsor Passie4Sports: “Dit toernooi laat zien hoe toegankelijk padel is, en hoe leuk het is om naar te kijken. Juist daarom is het voor ons zo mooi om dit toernooi te sponsoren. En als het dan ook nog zo goed georganiseerd wordt, is het volop genieten.”

Een dergelijke eerste keer smaakt naar meer. Edwin Oosterhof: “We gaan zeker voor een tweede editie volgend jaar. En komend voorjaar worden de kwalificaties en finales van de Overijsselse padelkampioenschappen bij TVZ 750 gehouden. Daarmee zetten we dit succes gewoon door!”

  • Tot die tijd kan iedereen op de vier banen van TVZ 750 zelf padellen. Deze banen zijn toegankelijk voor leden en niet leden. Via www.tvz750.nl kunnen banen gehuurd worden en kan je je ook aanmelden om lid te worden.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen