Maxen uit heel Nederland racen voor één dag als Verstappen

Maxen racen als Max Verstappen op de kartbaan in Zwolle
Maxen racen als Max Verstappen op de kartbaan in Zwolle
Foto: Kartbaan Zwolle

Karten leeft in Nederland meer dan ooit door het succes van Max Verstappen. De beroemde coureur, die ooit begon met karten, maakte de sport in Nederland extra populair. Nu de Grand Prix van Nederland voor de deur staat, maar velen hier niet bij kunnen zijn omdat men geen tickets heeft, deed dit eigenaar van Kartcentrum Zwolle, Christian Snoek, aanzetten tot actie.

“Iedere racefan heeft de droom om zich een echte coureur te wanen. Met deze actie hoop ik dat we dit voor een keer waar kunnen maken. Jong, oud, jongen, meisje, ervaren of onervaren: iedereen die Max, Maxime of Maximilian heet of een andere variant van ‘Max’ in zijn naam heeft, is op zaterdag 27 augustus welkom om te komen racen. Tevens is deze ochtend de laatste zaterdag van de zomervakantie en ik hoop dat we met deze actie een leuke afsluiter hebben om er weer vol gas tegenaan te gaan op school of op het werk.”

De Grand Prix van Nederland wordt gehouden op zondag 4 september op het circuit van Zandvoort

Snoek vervolgt: “De Max, Maxime of wie dan ook met Max in zijn naam die deze ochtend de snelste tijd neerzet, wint een testsessie bij PDB-racing. Dit is de raceteam waar ook ooit Jos Verstappen, Kimi Räikkönen en Valtteri Bottas zijn begonnen met hun carrière. Wie weet spotten we wel een nieuwe Max Verstappen. En om verwarring te voorkomen, rijdt iedereen natuurlijk met zijn achternaam!”

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen