Degradatie kost Mike Willems de kop, Marcel Boudesteyn nieuwe technisch directeur bij PEC Zwolle

Donkere wolken boven het station van PEC Zwolle
Foto: PEC Zwolle

Mike Willems is exit, Marcel Boudesteyn neemt de taken als technisch directeur over. Ook trainer Dick Schreuder blijft bij PEC Zwolle. Het is noodzaak om de rust binnen de club weer terug te laten keren en de hoofdzaak is dat volgend jaar promotie als eindresultaat staat.

De degradatie naar de eerste divisie heeft voor nog wat onrust gezorgd. Daarom zijn keuze gemaakt, zoals het aanstellen van twee directeuren met als portefeuilles algemene zaken en technische zaken.

Ook is besloten om het bestuur van de Stichting Aandelenbezit PEC Zwolle en de RVC (Raad van Commissarissen PEC Zwolle BV) samen te voegen. Daarnaast is het besluit genomen dat 1 van de 5 zetels in het bestuur van de stichting beschikbaar is voor de directeur van de PEC Zwolle Participatie BV. Met deze beslissingen zijn de lijnen korter en kunnen beslissingen sneller worden genomen.

Nadat is besloten om een statutair directeur voor technische zaken aan te stellen heeft de AVA Marcel Boudesteyn gevraagd deze rol te vervullen. Boudesteyn heeft aangegeven deze nieuwe uitdaging graag op te pakken. Dit houdt in dat Mike Willems zal stoppen als technisch manager en zijn taken deze periode zal overdragen aan Boudesteyn.

Nieuwe kandidaat

Voor de statutaire directeur algemene zaken zal een nieuwe kandidaat gezocht worden. Totdat deze gevonden is gaan Meine Breemhaar en Frans van der Kolk dit namens het bestuur invullen, waarbij Arjan Jansen als interim manager wordt aangesteld voor de komende drie maanden. Dit geeft het bestuur de tijd om een juiste kandidaat te vinden.

Ondanks dat de club in een roerige tijd zit voel PEC Zwolle overal positieve energie en dat iedereen de schouders eronder wil zetten om binnen een jaar terug te keren naar de Eredivisie. Sponsoren, aandeelhouders, supporters en andere stakeholders zien wij massaal de club steunen en dat maakt ons trots. PEC Zwolle is een club van de hele regio.

Richting het komende seizoen en de onzekerheid over het aanblijven van trainer Dick Schreuder: hij heeft toegezegd te blijven. De trainer zit vol energie om komend seizoen de positieve flow, gesteund door supporters, sponsoren en aandeelhouders, door te zetten.

♦♦♦

  • Wil je niets missen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief
  • Of blijf op de hoogte via Facebook of Twitter
  • Lokaal(pers)bericht of evenement insturen? Dat kan via [email protected]
  • Adverteren op Zwolle.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Zwolle Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Serge Klaassen via de telefoon: 06-36455297 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen