SWOL 1894 grijpt kampioenstitel in KNZB zwemcompetitie

Swol 1894
Foto: Swol1894

Bij de finaleronde van de KNZB Zwemcompetitie toonde team SWOL 1894 opnieuw aan de A-klasse van de zwemcompetitie volledig te domineren en promotie naar de Eerste Divisie redelijk eenvoudig in de wacht te slepen.

Na een maandenlange voorsprong van ettelijke seconden wist het gedreven competitieteam van de Zwolse zwemvereniging de hoge verwachtingen in thuisbad De Vrolijkheid meer dan waar te maken. Met maar liefst 288,44 seconden afstand op de landelijke nummer twee in de A-klasse, mag SWOL 1894 zich dan ook de absolute kampioen van zwemseizoen 2021-2022 noemen.

Dit feit wordt nog eens dubbel onderstreept door de juniorenzwemmers. In het juniorenklassement wisten ook zij de overige teams in de landelijke A-klasse ver achter zich te laten en daarmee de kampioenstitel voor zich op te eisen.

De huidige prestaties beloven nu al veel goeds voor volgend zwemseizoen. Het hechte competitieteam staat als een huis en de gedegen opbouwende trainingen werpen hun vruchten inmiddels meer dan af. Zwemmers en trainers kijken dan ook met vertrouwen uit naar de eerste ronde van competitieseizoen 2022-2023.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen