Bram van Polen laat voor het veertiende jaar zijn blauw-witte hart spreken en tekent bij

Bram van Polen tekent bij voor nog een seizoen PEC Zwolle
Bram van Polen tekent bij voor nog een seizoen PEC Zwolle
Foto: PEC Zwolle

Aanvoerder Bram van Polen (34) gaat zijn veertiende seizoen in bij PEC Zwolle. De verdediger heeft zijn handtekening gezet onder een nieuwe verbintenis, waardoor het clubicoon ook in het seizoen 2020-2021 het blauw-witte shirt zal blijven dragen.

Bram van Polen: ”Juist nu is het voor mij ontzettend belangrijk om bij te tekenen. Allereerst wil ik mijn carrière niet op deze manier afsluiten. Aan het begin van het voorbije seizoen was ik herstellende van een schouderblessure, daarna raakte ik opnieuw geblesseerd. Uiteindelijk was ik goed en wel fit en werd de competitie abrupt afgebroken en later stopgezet. Maar dat is niet de hoofdreden. Ik heb ook nog echt nog de wil om met PEC Zwolle in de Eredivisie te blijven voetballen. En zeker in deze onzekere tijden wil ik net als hopelijk heel veel supporters achter mijn club blijven staan.”

Technisch manager Mike Willems: ”Op spelers als Bram moet een club zuinig zijn. Hij is een boegbeeld en uithangbord van PEC Zwolle. In al die jaren heeft hij zijn meerwaarde binnen en buiten de lijnen van het veld laten zien. Het is niet voor niets dat hij afgelopen seizoen, ook toen hij nog geblesseerd was, rondom wedstrijden in de kleedkamer aanwezig was. Hij is door de wol geverfd, heeft alles wel zo’n beetje meegemaakt in zijn loopbaan, is topfit en ook gewoon nog steeds een hele betrouwbare verdediger in de Eredivisie. Ik ben dan ook ontzettend blij dat Bram ook volgend jaar, voor het veertiende jaar op rij, voorop gaat in de strijd.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen