Korfbalclub Sparta wil zoveel mogelijk niet-leden betrekken bij trainingen

Kom gezellig meetrainen bij korfbalclub Sparta Zwolle
Foto: Erica Bassie

Sparta Zwolle wil zoveel mogelijk niet-leden betrekken bij haar jeugdtrainingen. Daarom geeft zij kinderen van 3 tot 18 jaar de kans om mee te doen met de korfbaltrainingen. Daarmee geeft
de vereniging direct gehoor aan de oproep van de minister-president Mark Rutte. Iedereen wil nu immers bewegen en iedereen is welkom bij Sparta Zwolle.

Kinderen van 3-6 jaar zijn welkom op woensdagmiddag van 15.00 uur tot 16.00 uur. Eén ouder mag mee om bij de training te kijken. De jeugd tot en met 12 jaar traint op dinsdag- en donderdagavond. Van die kinderen mogen de ouders helaas nog niet mee op de accommodatie.

Richtlijnen corona

De richtlijnen over het coronavirus van de korfbalbond en de gemeente worden strikt gevolgd. De kleedkamers en kantine zijn gesloten, er zijn desinfecterende middelen, looproutes en toezicht. Teams van verschillende leeftijdsgroepen trainen gescheiden van elkaar. Dit alles doet men om veilig te kunnen sporten.

Meetrainen?

Meld je dan aan via [email protected]. Vermeld bij je opgave je naam, geboortedatum en 06-nummer (in geval van calamiteiten). Sparta neemt contact op voor de trainingstijden en zorgen dan voor goeie opvang en begeleiding.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden