Wie weet meer over ernstige mishandeling in Zwolle? Verdachte is aangehouden

Foto: Politie.nl

De politie is op zoek naar de bestuurder van een witte scooter na een ernstige mishandeling op de Grote Markt in Zwolle. Op woensdagavond 26 januari werd daar rond 18:30 uur een 29-jarige man uit Zwolle mishandeld. De man raakte bewusteloos en ligt zwaargewond in het ziekenhuis. Inmiddels is een verdachte aangehouden, De politie is nog wel op zoek naar beelden.

Het slachtoffer van de mishandeling zou samen met een vriend ruzie hebben gekregen met de scooterbestuurder. De aanleiding van de ruzie maakt onderdeel uit van het politieonderzoek. Wel staat vast dat het slachtoffer tijdens de ruzie ernstig is mishandeld.

Aanknopingspunten

Volgens getuigen zou de scooterbestuurder mogelijk een maaltijdbezorger zijn geweest. Het zou gaan om een man van tussen de twintig en dertig jaar oud met een donkere huidskleur en een witte helm op. Na het bestuderen van camerabeelden is duidelijk dat de scooterbestuurder na de mishandeling vanaf de Grote Markt via de Oude Vismarkt uiteindelijk het Gasthuisplein op is gereden.

Melden

De oproep aan de scooterbestuurder is vanzelfsprekend om zichzelf te melden. Mensen die meer weten over de mishandeling of de scooterbestuurder, kunnen dit doorgeven via 0900-8844 of volledig anoniem via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.  Alle informatie, hoe klein ook, kan van belang zijn voor het onderzoek.

Verdachte aangehouden

Met hulp van getuigen heeft de politie een 21-jarige man uit Zwolle aangehouden. De politie heeft wel een nieuw verzoek: wie beelden heeft kan dit doorsturen naar de politie. Telefoon 0900-8844 of 08007000
.

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen