Fietsendief aangehouden aan de Palestrinalaan dankzij alerte getuige, politie zoekt nóg twee mannen

Foto: Politie.nl

Dankzij een alerte getuige heeft de politie zondagavond een man aangehouden op verdenking van het stelen van fietsen. De man was echter niet alleen.

De melder zag vanaf een afstand dat drie personen (in de omgeving van de Palestrinalaan bezig waren om fietsen in te laden in een bus. De politie werd gebeld en signalement doorgegeven. Na een achtervolging werd een 59-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden. Er werden diverse elektrische fietsen aangetroffen die als gestolen stonden gesignaleerd. De eigenaren worden opgespoord. De man was niet alleen en de politie is op zoek naar de andere twee verdachten. De politie vraagt getuigen zich te melden die iets bijzonders hebben gezien op zondagavond 12 september rond 20.00 uur.

Fiets gestolen? Doe aangifte!

Doe altijd aangifte bij de politie. Aangifte doen kan online of op een politiebureau. Alleen dan wordt uw fiets opgenomen in het fietsdiefstalregister. Dat helpt om uw fiets terug te vinden en om de dief en heler op te sporen. In overleg kan de fiets, als deze wordt achterhaald, ook bij u terugbezorgd worden. Zonder het doen van aangifte is er geen kans om uw fiets terug te krijgen via de politie. Meer informatie over fietsendiefstal en wat u hier zelf aan kunt doen leest u hier https://www.politie.nl/onderwerpen/diefstal-fiets.html

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden