Politiekids Zwolle spektakeldag 2019 op 3 juli

Ook de motoragenten zijn actief tijdens de Politiekids spektakeldag
Foto: Rein Tuininga

Politiekids gaat na de zomervakantie weer van start met een nieuwe lichting in Stadshagen en Holtenbroek. Politiekids werken samen voor een veilige, leefbare en gezellige buurt. Om de buurt kennis te laten maken met de werkwijze, is er op woensdag 3 juli 2019 ‘Politiekids Zwolle spektakeldag’ Deelname aan de activiteiten is gratis.

Die dag zijn er spectaculaire demonstraties van verschillende politie-eenheden, zoals onder andere, motoragenten, een AT-team en een mobile media lab. Ook zijn er leuke activiteiten door Stichting School of Selfdefence, SportService Zwolle, kinderopvang Doomijn en Travers Welzijn. Voor de jongste kinderen zijn er springkussens en is er kinderhoek aanwezig. De muziek zal worden verzorgd door jongeren van jongerencentrum Level-Z. En de catering door betrokken buurtbewoners en de winkeliersvereniging van Stadshagen.

Examen hulpverlening

Vanuit de Politiekidsacademie zullen er aan aantal politiekids hun examen hulpverlening afleggen, dit belooft een spectaculaire demonstratie te worden. Daarnaast worden de nieuwe politiekids van Stadshagen gepresenteerd. Op een groot terras is er de ruimte om te genieten van al deze activiteiten. De dag wordt georganiseerd bij het Winkcentrum in Stadshagen. Het wordt daarom aangeraden om zoveel mogelijk met fiets of te voet te komen, vanwege het beperkte aantal parkeerplaatsen.

Kom ook

Politiekids Zwolle spektakeldag: woensdag 3 juli van 14.00 tot 17.00 uur, bij het Winkelcentrum van Stadshagen (naast het Wijkservicepunt van de gemeente Zwolle aan de Belveredelaan).

Deze dag wordt georganiseerd door Politie Zwolle, Gemeente Zwolle, SportService Zwolle, Doomijn en Travers Welzijn in samenwerking met School of Selfdefence.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden