Man met kind en hondje mishandelt automobiliste op Hanekamp

Kruising Hanekamp/Wipstrikkeralllee
Foto: Politie Zwolle

Bij een verkeersconflict, waarbij een loslopend hondje werd aangereden, is een bestuurster mishandeld door de eigenaar van de hond. Dit gebeurde op de Hanekamp.

De bestuurster reed over de Wipstrikkerallee en wilde rechtsaf de Hanekamp in rijden. Zij zag een man samen met een meisje en een klein bruin hondje (vermoedelijk een poedel) lopen richting de voetgangers over steek plaats. De bestuurster dacht hier nog voor langs te kunnen rijden ook omdat er nog een middengeleider in de weg aanwezig is. Omdat het hondje niet was aangelijnd rende deze de weg over en kwam hierbij onder/tegen de auto van de bestuurster aan. De man wilde verhaal halen bij de bestuurster en zij parkeerde de auto iets verderop.

Vuistslag

De man kwam naar de bestuurster toegerend en gaf haar vervolgens een vuistslag in het gezicht. Hierdoor werd bestuurster slachtoffer van mishandeling, zij had ernstig letsel in haar gezicht. Omdat slachtoffer ook een dochtertje in haar auto had zitten die van deze mishandeling getuige is geweest wil de politie graag met mensen in contact komen die zich nog niet hebben gemeld bij de politie.

Signalement

Signalement van de man: ongeveer 25 jaar oud. Droeg sportbroekje en slippers, Bij deze man was een jong meisje met lang haar. Het hondje heeft waarschijnlijk dusdanig letsel dat het medische hulp nodig heeft. Getuigen kunnen bellen met 112 of 0900-8844.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden