Kijk naar Onder de Loep voor helpen opsporen Zwolse misdaden

Kijk vanmiddag naar Onder de Loep van RTV Oost
Foto: RTV Oost

Vanavond in Onder de Loep maar liefst vier belangrijke zaken. Het gaat over een steekpartij, diefstal van make-up, tanken zonder betalen en een inbraak. De politie is op zoek naar informatie en tips.

Steekpartij in wijk Dieze-Oost

Op woensdag 17 oktober 2018 wordt een jongeman rond 15.30 uur beroofd in de Radewijnsstraat in Dieze -Oost als hij met een bekende aan het rondlopen is in de wijk. Een onbekende man duikt op en dwingt de jongeman zijn geld te geven. Hij steekt vervolgens met een mes op de jongeman in. Op beelden is te zien hoe deze onbekende man in de richting van de jongeman loopt.

Man neemt aanzienlijke hoeveelheid make-up weg uit drogist

Bij een drogist aan de Dobbe in Zwolle neemt op zaterdag 7 juli 2018 rond 16.15 uur een man een hoeveelheid make-up weg. Op de bewakingsbeelden is te zien hoe de man in een grijze jas met een zwarte schoudertas deze diefstal pleegt.

Stel tankt zonder te betalen

Op zondagavond 4 november 2018 rond 20.15 uur stelen een man en vrouw tegelijkertijd benzine bij een tankstation aan de Blaloweg in Zwolle. De man en de vrouw rijden ieder in een eigen auto en rijden beide na het tanken hard weg zonder af te rekenen. De kentekenplaten op beide auto’s zijn gestolen.

Inbraak bij opticien Grote Markt

Op 12 november 2018 wordt er ‘s nachts ingebroken bij een opticien aan de Grote Markt in Zwolle. Er worden diverse brillen weggenomen.

Kijk vanmiddag om 17.45 uur naar het opsporingsprogramma Onder de Loep van RTV Oost. Niet in de gelegenheid het programma te zien, kijk dan op facebook op de pagina van Onder de Loep. Voor tips: neem contact op met de politie via de opsporingstiplijn: 0800-6070 of via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden