Wie is de man van de granaat in de Voorstraat?

Deze man plaatst de granaat in de Voorstraat
Deze man plaatst de granaat in de Voorstraat
Foto: Still Onder de Loep

De politie heeft de fietsroute bekendgemaakt van de man die een granaat heeft opgehangen bij café Bruut aan de Voorstraat. De fietsroute was te zien bij RTV Oost in het programma Onder de Loep. Ook zijn er bewegende beelden.

Politie zoekt getuigen in verband met plaatsing explosief café Voorstraat. Mensen die iets hebben gezien wat te maken heeft met de plaatsing van een granaat aan de deur van café Bruut. De granaat werd ontdekt op 10 oktober.  Uit het eerste onderzoek is gebleken dat de persoon de granaat heeft geplaatst is gefilmd door bewakingscamera’s. Het gaat om een donker gekleed persoon op een donkere fiets die rond 01:30 uur vanuit de Grote Markt naar de Voorstraat fietste en daarna is weggefietst in de richting van de Kamperstraat. 

Gezien?

Mensen die deze persoon gezien menen te hebben of hem herkennen van deze foto worden verzocht contact op te nemen. Ook andere informatie die te maken kan hebben met dit incident is van harte welkom. We zijn bereikbaar via het telefoonnummer 0900-8844 en via Bel Misdaad Anoniem, 0800-7000

Kijk ook de video

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen