112

Webcareteam politie Zwolle van start gegaan

Politie Zwolle heeft een webcareteam actief
Politie Zwolle heeft een webcareteam actief
Foto: Rein Tuininga

ZWOLLE – Politie Zwolle meldt: @POL_Zwolle. Vanaf 30 april zijn wij nog sneller te bereiken via sociale media. Ons webcareteam staat vanaf dan dagelijks voor je klaar tussen 7.00 uur en 23.00 uur. Volg ons ook via Facebook: Politiezwolle. Heb je ons snel nodig? Bel dan 112! Of bij geen spoed 0900-8844

Het webcareteam gaat via sociale media politiezaken regelen. Meldingen die via sociale media worden gedaan worden verwerkt en er wordt actief gereageerd op zaken die via sociale media worden aangereikt, zoals vragen over de politie. Het webcareteam is sinds vanmorgen zeven uur actief op facebook en twitter. Daarmee wordt de politie Zwolle nog actiever op sociale media.

Spoed

De politie benadrukt dat bij spoed 112 moet worden gebeld en met weinig spoed 0900-8844. Het is niet de bedoeling als de politie snel nodig is om dit via twitter of facebook te doen, maar gewoon de telefoon te pakken en te bellen met de politie.  Het webcareteam zal zich vooral bezighouden met vragen uit het publiek en deze beantwoorden.

Het webcareteam is bereikbaar via facebook en twitter 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen