Politie Zwolle haakt in op carnavalvierders en Olympische Spelen

Een waarschuwing voor carnavalvierders
Foto: Politie Zwolle

SASSENDONK – De beste carnavalsstad van boven de rivieren! Elk jaar is het weer één groot feest! Om er ook dit jaar weer een mooi feest van te maken hebben wij een aantal tips voor je. De Zwolse politie waarschuwt carnavalvierders op een hele toepasselijke manier met Olympische sporters.

Houd rekening met >de Vries< kou! De kans is groot dat het gaat vriezen en >Das< best koud! Ook al voelt dat niet altijd zo als je alcohol op hebt. Gelukkig komen er veel swingende liedjes >Verbij< dus je kan jezelf lekker warm dansen! We weten allemaal; de liefde voor carnaval >Roest< niet en >de Jong< geleerd, is oud gedaan! Laten we deze mooie traditie warm en feestelijk houden! Want we willen geen sfeer >van Kerkhof<!

Wildplassen

Als we u zien wildplassen krijgt u een bekeuring! Je kunt bij >Hoogerwerf< en laag beweren dat je het niet hebt gedaan, maar het is dan >de Laat< om nog te >Smeekens<. Volgens de wet >Mulder< krijgt u een bekeuring van 140 euro, de verzekering >Dekker< deze kosten niet. >Kramer< vervolgens geen onzin uit dat u een >Maas< in de wet zal vinden om er onderuit te komen. Zoek gewoon een plaszuil of een ander toilet, zo voorkomen we samen dat er een urinestroom ter grootte >van Beek< door Sassendonk stroomt.

Onenigheid

Steek je >Nuis< niet in andermans zaken. Laat ons het oplossen als er toch onenigheid is, ook wanneer het lijkt alsof wij in geen >van der Velden< of wegen te bekennen zijn, bel ons dan even. We zullen er zo snel mogelijk zijn!

Zeg sorry

Blijf van elkaars spullen af, voor je het weet krijg je ten onrechte de >Schulting<, wij trappen er niet in dat je de spullen van iemand te >Leenstra< hebt! Als wij je vragen om weg te gaan >Verweij<der je dan ook zodat wij er niet teveel woorden aan hoeven te >van der Weijden<. Mocht je iemand aanstoten waardoor zijn/ haar drankje >ter Mors< over het glas gaat, zeg netjes sorry en haal een nieuwe!

Taxi

Je mag het niet met ons eens zijn, maar beledig ons niet want dan worden wij >Wüst<! Meestal hebben mensen er >Achtereekte<af spijt van dat ze ons hebben beledigd. We zijn niet je >Knegt<, dus we brengen je niet thuis. Je kan een taxi nemen die je vervoerd naar een >Blokhuijsen<. Het enige wat je dan nog zelf hoeft te doen is in dat blok je eigen huis te vinden.We kunnen ons best voorstellen dat je na al deze tips door de bomen het >Bos< niet meer ziet en dat je er opeens als een >Bergsma< tegen op ziet. >Visser< dan maar een paar tips uit die voor jou handig zijn en maak er een leuk feest van!

Mooi feest

Laat het ge>Breeuwsma< bier en de wijn geperst uit witte of rode >van Ruijven< u smaken! Laten we er ook dit jaar samen weer een mooi feest van maken, zodat we daarnaast met z’n allen kunnen genieten van onze helden op de Olympische winter Spelen!

 

 

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden