Auteur Bernd Klein schrijft tweede boek: Wraakzucht – Laat je niet in de kaart kijken

De Zwolse auteur Bernd Klein
De Zwolse auteur Bernd Klein
Foto: Archief

Auteur en Zwollenaar Bernd Klein bracht ruim drie jaar geleden zijn eerste boek uit met de titel De geknakte primeur, onlangs verscheen zijn tweede boek: Wraakzucht – Laat je niet in de kaart kijken. Het is weer een meeslepende thriller van zijn hand.

Waar het in de geknakte primeur ging over Lucas Wielaard die op de voet wordt gevolgd in zijn jacht naar een primeur over de ontwikkelingen van een schokkende moordzaak, maar zelf verstrengeld raakt in het onderzoek, gaat het nu over Nora Westerlaak. Een traumatische ervaring uit het verleden drijft haar naar een penthouse waar een man dood op de vloer ligt. Er zit een mes diep in zijn lichaam. De vraag is of Nora een jarenoude rekening heeft vereffend of is er iets anders gebeurd? De vermeende daad zorgt al snel voor problemen. Een excentrieke groep uit de onderwereld chanteert Nora; ze moet een illegaal casino leiden. Nora beweegt noodgedwongen mee om haar zusje Liselot te beschermen. Een keuze die niet zonder gevolgen blijft. Wanneer Nora een uitweg ziet, komt de ware aard van haar nieuwe ‘partners’ naar boven. Ze moet tot het uiterste gaan om niet weg te zakken in een moeras vol achterdocht en misleiding.

Kortom: weer een meesleurend boek van Bernd Klein. In zijn tweede thriller Wraakzucht komen deze ideeën tot leven. De spanning en creatieve wendingen zorgen ervoor dat je niet kunt stoppen met lezen. Als het aan Bernd ligt eindigt het verhaal van Nora hier niet.

Wraakzucht is te koop via Mijnbestseller.nl en kost 17.95 euro. Wraakzucht is ook te bestellen via bol.com of Bruna

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen