Ontdek Nieuwe Muziekwerelden met Muziekverteller Brechtje Roos tijdens Luisterspecial Frisse Oren

Brechtje Roos
Brechtje Roos
Foto: Eigen foto

In februari gaat Frisse Oren over dat onderwerp dat mensen al eeuwenlang bezighoudt: de liefde. Oeh la, laaaa. Wat is er mooier. En lekker veel liedjes, deunen, songs over dit zoete onderwerp tijdens deze Luisterspecial. Juist het gebrek eraan geeft velen inspiratie voor de mooiste klanken en dito teksten trouwens. Hoor erover tijdens deze editie van Frisse Oren. Bowie, jazz en Mahsa Vahdat kunnen niet ontbreken op het lijstje van de Muziekverteller Brechtje.

En welke grote muziekliefde willen luisteraars laten klinken? Er wordt samen geluisterd naar het persoonlijk verhaal en de muziek. Als het fragment uitgekozen wordt. Na afloop is het thuis genieten met de luisterlijst luisterlijst vol nieuwe muziek.

Luisteren tussen de noten door

Muziekliefhebbers die verlangen naar verdieping en een frisse luisterervaring worden uitgenodigd voor de tweede Luisterspecial Frisse Oren in Assendorp, gepresenteerd door Muziekverteller Brechtje Roos. Tijdens deze interactieve worden luisteraars meegenomen op een reis vol muzikale ontdekkingen. Geniet daarna extra van klank. Na afloop wordt de luisterlijst gemaild zodat alles in eigen tempo herbeluisterd kan
worden.Voorkennis is niet nodig, maar mag wel. Neem sowieso nieuwsgierige oren mee.

Luisterspecial Frisse Oren, over de liefde
5 februari Zwolle, 13.30u-15u, €15/€22,50*
Zaaltje Achter de Hoven
Assendorp Zwolle.
Online tickets reserveren bij voorkeur voor 3 februari [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen