Romantischer kan bijna niet: trouwen op het IJsbeeldenfestival

Trouwen op een unieke locatie: het IJsbeeldenfestival
Trouwen op een unieke locatie: het IJsbeeldenfestival
Foto: IJsbeeldenfestival

Het is een unieke Liefdesbetovering: trouwen op Het Nederlands IJsbeelden Festival. Verliefde stellen kunnen de winterse magie omarmen om de liefde te bezegelen tussen de betoverende ijskunst.

Als een ode aan de liefde biedt het IJsbeeldenfestival de unieke kans om elkaar last minute het jawoord te geven in een sprookjesachtige setting. Hiermee is het IJsbeeldenfestival een exclusieve locatie voor de huwelijksceremonie, te midden van de betoverende ijskunstwerken. Daar komt nog bij dat het kosteloos is, de organisatie neemt de kosten voor haar rekening. Ook is er de mogelijkheid om een feestelijke borrel te organiseren met hartverwarmende hapjes, warme drankjes en een winterse gezelligheid.

Stellen die willen gaan trouwen tijdens het IJsbeeldenfestival kunnen dat doen tussen 29 januari en 9 februari. Aanmelden kan via [email protected] en hun verhaal te delen. Het IJsbeeldenfestival neemt dan zo snel mogelijk contact op.

Het Nederlands IJsbeelden Festival ziet ernaar uit om de liefde te vieren in een winterwonderland van ijs en creativiteit. Doe mee en maak van een liefdesverhaal een onvergetelijke ijskoude romance.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen