IntermeZZo verkoopt lekkerste oliebollen van stadsbakker Arend Kisteman op 30 en 31 december

Foto: InterMezzo

IntermeZZo houdt weer de oliebollenactie, met de oliebollenbakkende stadsbakker Arend Kisteman, worden op 30 en 31 december weer oliebollen verkocht op het terrein van het centrum.

Hert wordt weer een sfeervolle happening met winterse gezelligheid en muziek. Er komt weer een oliebollendrive-thru op het parkeerterrein van IntermeZZo waarbij de bestelde oliebollen afgehaald kunnen worden. Het is inmiddels het derde jaar dat deze drive-thru wordt gehouden en de vorige twee edities waren een enorm succes. ”Vooral de donkere uurtjes op zaterdag 30 december zijn altijd extra
sfeervol. Het is een fijn moment om het gezellige winterse sfeertje bij IntermeZZo te komen proeven”, zegt IntermeZZo-directeur Corine den Hollander.

Er worden duizenden bollen verkocht en onder de streep blijft er voor IntermeZZo, als goede doel, zo’n vierduizend euro over. Den Hollander: “Met dat geld ondersteunt onze vrijwilligersorganisatie mensen met en na kanker bij hun terugkeer naar de maatschappij. Dat maakt dat de befaamde bollen van de Stadsbakker nog lekkerder smaken. Stadsbakker Arend Kisteman ontvangt niet voor niets regelmatig een hoge notering in het Algemeen Dagblad. We zijn dus heel blij dat wij ook dit jaar weer de oliebollen en appelbeignets van de Stadbakker mogen aanbieden.”

Bestellen kan nu via de actiebutton op de homepage www.intermezzo-zwolle.nl. Bij de bestelling meld je de dag en het tijdstip van afhalen. Adres: Dokter Van Thienenweg 1a Zwolle.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen