Zaak overleden man in woning aan de Buiten Nieuwstraat Kampen in Plaats Delict van RTV Oost

De Buiten Nieuwstraat in Kampen
De Buiten Nieuwstraat in Kampen
Foto: Google Maps

RTV Oost besteedt vanmiddag om 17.30 uur in het opsporingsprogramma Plaats Delict aandacht aan de zaak van de 84-jarige Kampenaar die op woensdag 18 oktober levenloos werd aangetroffen in zijn woning aan de Buiten Nieuwstraat.

De politie heeft aanwijzingen dat de 84-jarige Maas van den Heuvel uit Kampen door een misdrijf om het leven is gekomen. Het lichaam van Van den Heuvel werd vorige week woensdag aangetroffen in zijn huis aan de Buiten Nieuwstraat in Kampen.

De politie komt graag in contact met mensen die mogelijk over informatie of beelden beschikken die zou kunnen helpen bij het onderzoek in deze zaak. Het gaat dan met name om bijzonderheden in de omgeving van de Buiten Nieuwstraat die te maken kunnen hebben met het overlijden van de man.

De politie heeft een zogenoemd Team Grootschalige Opsporing (TGO) op de zaak gezet. Dat betekent dat een groot aantal rechercheurs onderzoekt wat er exact is gebeurd. Welke aanwijzingen de politie heeft dat het om een misdrijf zou gaan wordt in dit stadium van het onderzoek niet bekendgemaakt. Het TGO-team doet nog uitgebreid onderzoek naar de doodsoorzaak.

Plaats Delict

Vanmiddag besteedt RTV Oost in het opsporingsprogramma Plaats Delict aandacht aan de zaak van Maas van den Heuvel. Plaats Delict is vanaf 17.30 uur te zien op TV Oost. De uitzending wordt elk uur herhaald.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen