Archeologisch onderzoeksbureau BAAC opent nieuwe vestiging: Zwolle poort naar het noorden

Bram Jansen van BAAC
Bram Jansen van BAAC
Foto: BAAC

Archeologisch Onderzoeksbureau BAAC uit Den Bosch heeft een tweede vestiging geopend in Zwolle. Van hier uit wil het bureau zich meer gaan richten op archeologische onderzoeken in Noord-Nederland. BAAC was voornamelijk in het zuiden van het land actief. De nieuwe locatie, die sinds 1 oktober operationeel is, markeert een belangrijke mijlpaal in de expansie van BAAC in het noorden.

Tot op heden is BAAC voornamelijk actief in Zuid-Nederland, maar met de opening van deze tweede vestiging in Zwolle zal het bedrijf haar positie in het noorden versterken. De regionale groei is een reactie op de groeiende vraag naar archeologische en bouwhistorische diensten in deze regio en het streven om een groter marktaandeel te verwerven.

Met kantoren in zowel Den Bosch als Zwolle kan BAAC nu efficiënter en effectiever archeologische onderzoeken uitvoeren in vrijwel heel Nederland. De keuze voor Zwolle als vestigingsplaats is strategisch, gezien de centrale ligging en de goede bereikbaarheid via de A28 en A50. De nieuwe locatie bevindt zich op bedrijventerrein de Marslanden, het grootste bedrijventerrein van Overijssel.

“Met deze uitbreiding zijn we vastbesloten om onze expertise heel Nederland beschikbaar te maken, met voor deze locatie de noordelijke provincies in het bijzonder.” zegt Bram Jansen, bedrijfsvoerder van BAAC Zwolle. “We kijken er naar uit om nieuwe partnerschappen aan te gaan en waardevolle bijdragen te leveren aan de archeologie en cultureel erfgoed in deze regio.”

Het team van BAAC Zwolle staat klaar om de unieke behoeften van klanten in het noorden te bedienen en heeft de ervaring en expertise om archeologisch en bouwhistorisch onderzoek van hoge kwaliteit te leveren.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen