Ondanks aanhouding verdachte zoekt politie nog steeds naar getuigen of camerabeelden van schietpartij

Foto: Still Opsporing Verzocht

De politie denkt nog niet alle getuigen te hebben gesproken van de schietpartij aan de Van Karnebeekstraat waarbij een 37-jarige Zwollenaar ernstig gewond raakte. Binnen 24 uur werd een 39-jarige verdachte aangehouden in Dalfsen.

De schietpartij, op 16 september rond 22.10 uur, aan de Van Karnebeekstraat gebeurde in de buurt van coffeeshop Sky HIgh, bij de ingang van het parkeerterrein. De schutter sloeg op de vlucht via de Enkstraat en daarna is de politie het spoor bijster. Daarom wil men weten of er getuigen zijn die de man hebben zien rennen. Ook camerabeelden zijn van harte welkom. Ook is niet bekend wat de toedracht tot de schietpartij was en wie erbij betrokken zijn geweest. Ook zegt de politie dat getuigen nogal voorzichtig zijn in wat zij verklaren.

De politie komt graag in contact met mogelijke getuigen die meer kunnen vertellen over de toedracht van het schietincident en/of over wie erbij betrokken kunnen zijn geweest. Informatie met de politie kan worden gedeeld, eventueel anoniem. Bel met 0900-8844 of anoniem via 0800-7000

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen