Politie zoekt twee getuigen van twee straatroven

Foto: Politie Zwolle

De Zwolse politie is op zoek naar getuigen en/of camerabeelden van twee straatroven in de nacht van vrijdag 11 augustus op zaterdag 12 augustus in de Assendorperstraat en bij de Twistvlietbrug.

In de nacht van vrijdag op zaterdag werden twee straatroven gepleegd. De eerst was om 2.45 uur in de Assendorperstraat en een uur later bij de Twistvlietbrug in Stadshagen. Het is niet bekend of er ook wapens zijn gebruikt. Ook wordt gezocht naar twee specifieke getuigen. Bij de straatroof in Assendorp zou een meisje zijn langsgefietst en bij de Twistvlietbrug wordt gezocht naar een kleine man met een donkergetinte huidskleur en lang zwart haar. Ook zijn andere getuigen en camerabeelden welkom.

Bij de straatroof aan de Assendorperstraat gaat het om een 19-jarige jongeman die beroofd werd door een groep. Hij mist meerdere spullen en werd geslagen. bij de Twistvlietbrug werd een 24-jarige Zwollenaar geschopt en geslagen door meerdere verdachten.

Of er een verband bestaat tussen de beide berovingen is niet duidelijk.

  • Wie getuige is geweest van een van de beide straatroven kan zich melden bij de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000 of via www.meldmisdaadanoniem.nl.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen