Divaio Bobson is rond met PEC Zwolle

Divaio Bobson, PEC Zwolle
Divaio Bobson, PEC Zwolle
Foto: PEC Zwolle

Divaio Bobson naar PEC Zwolle Divaio Bobson is de nieuwste aanwinst van PEC Zwolle. De 19-jarige Nederlandse vleugelaanvaller komt over van Eintracht Frankfurt. Bobson tekent in Zwolle een contract tot en met 2025, met een optie voor een extra jaar.

Bobson doorliep een groot deel van de jeugdopleiding van Ajax. In de zomer van 2022 maakte de speler de overstap naar Duitsland, waar hij afgelopen seizoen speelde in Eintracht Frankurt II. Daarin zorgde Bobson voor tien goals en twee assists, en was hij bovendien meermaals trefzeker in de UEFA Youth League.

Technisch directeur Marcel Boudesteyn: ”Met Divaio halen we een zeer talentvolle buitenspeler naar Zwolle. Hij heeft veel snelheid, geldt dan ook als een echte flankspeler en is bovendien uit het juiste hout gesneden. We hebben er alle vertrouwen in dat Divaio bij ons de volgende stap in zijn ontwikkeling kan zetten.”

Divaio Bobson: ”PEC Zwolle heeft meermaals laten zien een fantastische club te zijn voor spelers om zich te kunnen ontwikkelen. Ik ben heel blij met mijn transfer en de kans die de club mij geeft om in de Eredivisie te spelen. Ik zal er alles aan doen om hier te slagen en succesvol te zijn met PEC Zwolle.”

Anselmo Mac Nulty en Divaio Bobson komen naar PEC Zwolle en Thomas Lam keert voor de derde keer terug

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen