Marjolein en Richard ontwikkelen Escape the City, een stadswandeling door Zwolle in puzzelvorm

Richard en Marjolein Schreurs van Groepsspellen.nl
Richard en Marjolein Schreurs van Groepsspellen.nl
Foto: Groepsspellen.nl

Zwollenaren Marolein en Richard Schreurs van Groepsspellen.nl hebben een nieuw spel ontwikkeld: Escape the City, een stadswandeling in puzzelvorm.

Escape the City is een puzzeltocht door Zwolle tijdens een stadswandeling is een superleuke manier om een stad te leren kennen. Ideaal voor mensen die een dagje uit gaan en veel van de stad willen zien in korte tijd. En hoe leuk is het dan om tegelijk een spel te spelen. Escape the City is ook te spelen in Groningen en Amsterdam.

In Zwolle gaat het verhaal over een fictief persoon, de Zwolse Zwendelaar. Deze beruchte lokale dief heeft het boek de ‘Imitatione Christi’ van Thomas à Kempis gestolen en de politie heeft tot nu toe geen spoor van het boek en de dader. De teams die dit spel spelen gaan met behulp van aanwijzingen door de stad op zoek naar deze dader. De wandeltocht door de stad is zo’n drie kilometer en duurt anderhalf uur. Het spel is geschikt voor families, vriendengroepen, collega’s. Eigenlijk voor iedereen. Het spel is makkelijk te spelen en op ieder gewenst tijdstip.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen