Kindcentrun Kasteelhoeve nieuwe naam van kindcentrum De Vlieger 2

Foto: Google Maps

Kindcentrum De Vlieger 2 in Stadshagen heeft een nieuwe naam en wordt Kindcentrum Kasteelhoeve. De nieuwe naam is feestelijk onthuld.

De kinderen, ouders en medewerkers mochten meedenken over een nieuwe naam. Uit die inzendingen is de naam Kindcentrum Kasteelhoeve gekozen. Tijdens het zomerfeest werd de nieuwe naam onthuld in het bijzijn kinderen van de kinderopvang, de BSO, de leerlingen van de basisschool, hun ouders/verzorgers, medewerkers en andere betrokkenen. Het was een groot feest op het schoolplein dat helemaal in het teken stond van ridders en prinsessen. Zo konden leerlingen, kinderen, ouders/verzorgers en buurtbewoners genieten van een hapje en een drankje en waren er leuke activiteiten.

De werkgroep dat bestond uit ouders, leerlingen en medewerkers van Kindcentrum De Vlieger 2 waren het eens: Kindcentrum Kasteelhoeve is een mooie combinatie van de ligging tussen Kasteel Werkeren en Park de Stadshoeve in Stadshagen en de kinderopvang en het basisonderwijs. Kindcentrum Kasteelhoeve biedt basisonderwijs, buitenschoolse opvang, kinderopvang en buitenschoolse activiteiten voor kinderen van 10 weken tot 13 jaar. Er is een breed aanbod aan activiteiten waarbij iedereen meetelt, meedoet en leert.

De onthulling van de nieuwe naam van Kindcentrum De Vlieger 2, is de tweede stap in het ‘ontvliegeren’ van KBS De Vlieger 1, Kindcentrum De Vlieger 2 en KBS De Vlieger 3 in Stadshagen en Westenholte. Vanaf september 2022 gaat KBS De Vlieger 1 al verder onder de naam: WestWijs. En nu is het de beurt aan Kindcentrum De Vlieger 2. De drie scholen, die allemaal onderdeel zijn van Catent, krijgen hiermee de ruimte om zich op hun eigen manier te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen