Pannenbier voor Evi als eerste flat Weezenlanden-Noord

Wethouders Gerdien Rots en Dorrit de Jong bij het pannenbier van Evi
Wethouders Gerdien Rots en Dorrit de Jong bij het pannenbier van Evi
Foto: Gemeente Zwolle

Evi is onder de pannen. Het is de eerste flat die wordt gebouwd in Weezenlanden-Noord. Wethouders Gerdien Rots en Dorrit de Jong waren aanwezig om hun loftuitingen te uiten. Inmiddels is flat James in de verkoop gegaan en wordt er gebouwd aan Charlie.

Het schiet op met de nieuwbouw in Weezenlanden-Noord. De eerste flat, Evi, schiet al flink op. Wethouders Gerdien Rot en Dorrit de Jong waren zeer enthousiast over de nieuwbouw van 63 sociale huurwoningen. Reden tot een klein feestje. Dorrit de Jong, wethouder Wonen, zegt: “Het project De Weezen levert ons een interessante mix van nieuwe woningen in Zwolle. Een kans voor wijkbewoners om door te stromen in de wijk waar zij echt geworteld zijn. Voor anderen een kans om een nieuwe en moderne wijk te ontdekken.”

Ook Gerdien Rots, wethouder Ruimtelijke Ordening is ook enthousiast: “Het wordt een duurzame wijk met veel groen, een thuis voor mensen die graag in het centrum van Zwolle willen wonen. Ik ben trots op het harde werk van de bouwers en alle andere betrokkenen die hier samen werken aan een prachtige nieuwe wijk voor Zwolle.”

Inmiddels is al gestart met de bouw van Charlie, een gebouw dat 44 woningen in het sociale huur- en middensegment gaat opleveren. En als kers op de taart zijn de koopwoningen van gebouw James in de verkoop gegaan. Inschrijven voor James kan tot dinsdag 11 juli. Nadat de inschrijfperiode is verstreken, worden de diverse bouwnummers toegewezen op woensdag 12 juli.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen