Schellerdriehoek viert op 1 juli feest in het park

Foto: Schellerdriehoek

Schellerdriehoekers vieren op 1 juli het Schellerdriehoekfeest in het park. Buurtbewoners kunnen tussen 15.00 en 19.00 uur allerlei leuke dingen doen.

Er zijn diverse kramen én een kleedjesmarkt waar leuke spullen te koop zijn en te verkopen voor kinderen tot en met 16 jaar. De hele dag door zijn er gratis activiteiten voor kinderen. In de Platte Dierentuin van Chantal de Wolde maken kinderen van resthout echte kunst. Ook kunnen ze kratjes stapelen met de scouting, schminken of waterdiertjes vangen. Er is gezellige livemuziek van de Zwolse Juff. Jannie band, waar je onder het genot van een kopje koffie en (zelf gebakken taarten) of een borrel en een warme hap naar kan luisteren. Het spannende Rad van Fortuin ontbreekt ook dit jaar niet waarbij je fantastische prijzen kan winnen, aangeboden door lokale ondernemers.

Er wordt weer gewerkt met consumptiebonnen, die koop je het liefst met contant geld (er zijn beperkte pinmogelijkheden). Bij de kramen kan er apart betaald worden. Ook als het weer niet helemaal meewerkt: er zijn altijd droge plekken!

Het feest is voor jong en oud en wordt gehouden voor en door bewoners.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen