Studenten Veilig & Beschermd slingeren eigen directeur op de bon voor fout parkeren

Directeur Tom Valk krijgt de eerste 'bekeuring'
Directeur Tom Valk krijgt de eerste 'bekeuring'
Foto: Dianne Peeters (student Fotografie)

Studenten van de opleidingen Handhaving, Toezicht & Veiligheid (HTV), Beveiliging en Leidinggevende van Landstede MBO hebben de eerste bekeuring uitgedeeld aan de directeur van de opleiding wegens fout parkeren.

De allernieuwste aanwinst voor de verbouwde school is de praktijkexamenstraat, maar ook met praktijkruimtes zoals een café waar tassencontroles kunnen worden uitgevoerd of preventief worden gefouilleerd. Ook het uitschrijven van bonnen wordt in de praktijk geoefend. De openingsspeech van directeur Tom Valk werd abrupt onderbroken door studenten Handhaving, Toezicht & Veiligheid die hem een proces verbaal uitschreven wegens fout parkeren van zijn voertuig.

Waar studenten in het verleden nog naar Amersfoort moesten afreizen voor het afleggen van examens, kan dat nu in hun vertrouwde omgeving. Landstede MBO is nu een van de weinige onderwijsinstellingen van Nederland waar praktijkexamens afgenomen kunnen worden voor HTV-studenten. Via de Exameninstelling Toezicht en Handhaving (ExTH) kunnen ook andere partijen van de examenlocatie gebruik maken.

Tijdens de informatieavond van Landstede MBO op donderdag 22 juni krijgen toekomstige studenten van de Veilig & Beschermd opleidingen en andere belangstellenden een rondleiding door het vernieuwde pand. Aanmelden kan via www.landstedembo.nl.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen